Croon&Croon design
 
 

De producten van Reisenthel zijn zeer functioneel en veelzijdig, perfect voor iedereen die behoefte heeft aan mobiliteit. Er worden materialen gebruikt die bijzonder robuust en duurzaam zijn. De zeer uitgebreide collectie tassen heeft voor ieder wat wils. Grote shoppers voor de boodschappen of een stijlvolle tas voor in de vrije tijd.

Toen Jan Philippi in 1992 zijn onderneming in Hamburg vestigde, had hij al vele jaren als inkoper over de wereld gereisd. Zijn frisse ideeën geeft hij helder en modern vorm. Designers komen met nieuwe ontwerpen, prototypes worden gemaakt en met veel liefde tot in het kleinste detail uitgewerkt. Intussen is Philippi uit gegroeid tot een wereldwijd merk met een unieke handtekening.

Gingko heeft een frisse benadering om moderne technologie te integreren met gebruiksvoorwerpen. Soms kan het leven gecompliceerd zijn en technologie te opdringerig, daarom zijn de productlijnen van Gingko eenvoudig, boeiend maar met up-to-date technologie.

 

Croon & Croon Design is de distributeur voor Gingko in Nederland

Smati beschikt over een zeer uitgebreid assortiment paraplu’s met unieke ontwerpen voor diverse doelgroepen (mannen, vrouwen, kids) en diverse uitvoeringen (inklapbaar, transparant, uni of print). Een aantal paraplu’s beschikken zelf over een dubbel polyester scherm

De Carlett trolleys bieden tal van voordelen: zo is de tas afneembaar en is het chassis gemaakt van lichtgewicht aluminium. De wielen rijden geruisloos over de straatstenen en zijn tevens afneembaar. Het waterbestendige materiaal maakt dat je weer en wind kunt trotseren. Carlett rekent voorgoed af met het stoffige imago van duurzaamheid. Milieubewust, hip en functioneel. Wat wil je nog meer?

Een echte eye-catcher in huis door de mix van elegantie en functionaliteit. De verzameling placemats, carpets, trivets en coasters worden volledig geproduceerd in Italië en bestaan voor 90% uit gerecycled materiaal. De prints worden gedrukt met oplosmiddelvrije inkt in een moderne fabriek, die het merendeel van de energiebehoefte haalt uit hernieuwbare energiebronnen zoals water, wind of zonne-energie.

 
 
Français |  Deutsch