De zomer is in volle gang en we hopen dat u volop geniet van het mooie weer en de welverdiende rust! Terwijl de zon schijnt en de dagen langer zijn, willen we u eraan herinneren dat het vakantieseizoen ook het perfecte moment is om uw winkelvoorraad te vernieuwen met zowel school- als reisartikelen. Dit seizoen hebben we een prachtige collectie van het merk reisenthel en robuuste koffers van Mosz. Voorbereid op het Nieuwe Schooljaar met Reisenthel Schooltassen en Rugzakken

Het nieuwe schooljaar staat voor de deur, en dat betekent dat ouders en studenten weer op zoek gaan naar de perfecte schooltas. Bij Croon & Croon Design hebben we een uitgebreide collectie reisenthel schooltassen en rugzakken die praktisch en stijlvol zijn. Reisenthel staat bekend om zijn kwaliteit en duurzaamheid, perfect voor dagelijks gebruik.

Highlights uit de reisenthel collectie:

  • Reisenthel Allrounder R: Een veelzijdige rugzak met veel opbergruimte en comfortabele schouderbanden.
  • Reisenthel Allrounder Backpack: Stijlvol en stevig, perfect voor elke scholier. Deze rugzak biedt voldoende ruimte voor boeken en andere schoolbenodigdheden.
  • Reisenthel Mini Maxi Rucksack: Compact, lichtgewicht en toch ruim genoeg voor de dagelijkse schoolspullen. Ideaal voor jongere scholieren.

Onze tassen zijn beschikbaar in verschillende kleuren en stijlen, zodat er voor iedereen iets te vinden is. Zorg ervoor dat uw winkel klaar is voor het nieuwe schooljaar met onze aantrekkelijke en veelzijdige collectie van reisenthel.

Perfect voorbereid voor de Late Vakantiegangers: Mosz Reiskoffers en Reisenthel Reistassen

Voor de klanten die nog een vakantie gepland hebben, hebben we een prachtige selectie reiskoffers van Mosz en reistassen van reisenthel. Of het nu gaat om een strandvakantie of een avontuurlijke trip, wij hebben de perfecte oplossingen om de reis van uw klanten nog aangenamer te maken.

Onze toppers:

  • Mosz Reiskoffers: Ruime koffers met slimme compartimenten en robuuste wielen voor een stressvrije reiservaring. Beschikbaar in diverse maten en kleuren. (Alleen beschikbaar voor België & Luxemburg.
  • Reisenthel Allrounder M: Een stijlvolle en praktische reistas, perfect voor korte uitstapjes.
  • Reisenthel Toiletbag XL: Handige en modieuze toilettassen om al uw toiletartikelen georganiseerd te houden tijdens de reis.
  • Reisenthel Activitybag: Ideaal voor sportieve vakanties of weekendjes weg. Deze tas biedt voldoende ruimte en is zeer duurzaam.

Onze reisproducten combineren duurzaamheid en stijl, zodat uw klanten zonder zorgen van hun vakantie kunnen genieten.

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan school- en reisartikelen van de merken reisenthel en Mosz. Ons team staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de perfecte producten voor uw winkel.

Geniet van de zomer en bereid uw winkel voor op het nieuwe schooljaar en de laatste vakantiegangers in stijl met onze fantastische producten. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen in onze showroom.

Met zonnige groeten,

Het team van Croon & Croon Design